e The Sound of Lucrecia – Congost (autoeditat) | Nativa
Skip to content


The Sound of Lucrecia – Congost (autoeditat)

Escrit el 02/11/2009 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags: , .

Qui hagi tingut la possibilitat de seguir la trajectòria de Lucrecia Pérez, entendrà que Congost significa un pas endavant de dimensions importants.

Les seves cançons (amb estructura pop, detalls electrònics i cadència emotiva) aconsegueixen intercalar senzillesa y complexitat amb una naturalitat que sorprèn i demostren una ampliació de discurs.
D’altra banda està la influència directa de l’entorn, perquè tot i què ja havia gravat en condicions similars els tracks que van formar part de “4 woman no cry” (Monika Enterprise -2008) en aquests nous es pot intuir quotidianitat contínuament.
I per acabar-ho d’arrodonir està el sentiment, perquè si hi ha alguna característica, en aquest disc que realment emociona, aquesta és la seva sinceritat.
Matías RossiÚltims comentaris

  • Joan Cantin: M’ho he de tornar a llegir. Amb un cop no n’he tingut prou.
  • Merce Coll: Aplaudeixo la reflexió. Allargar el meu comentari seria pura redundància
  • enric pedascoll: Gràcies Ramon per posar paraules a un sentiment que segur més d´un compartim. Tots aquest...
  • josep rovira: Hola Has oblidat la maxima tutóloga de la TV3 i de totes les cadenes de radio catalanes que es fan i es...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )