e Suma – In the middle of somwhere (Foehn Records) | Nativa
Skip to content


Suma – In the middle of somwhere (Foehn Records)

Escrit el 02/11/2009 per Gerard De Josep i Codina a la categoria Re-Visions.
Tags: , .


Hi ha una tendència general a creure que les casualitats reeixides no són sinó el compliment d’un guió que ja estava marcat. Jo crec que normalment és el mateix èxit el que ens porta voler que allò ja hagués estat així de sempre i a desitjar que ho sigui per la resta dels nostres dies. En qualsevol cas, in the middle of somwhere és el millor títol possible per a un disc creat en aquestes circumstàncies. Fruit d’una història d’amor preciosa explicada excepcionalment a la web de foehn per una tercera persona (i és que al disc, les terceres persones hi són imprescindibles), el projecte de Frank i Laura sona compacte, té un disseny acurat, pertany a una de les millors discogràfiques nacionals i és, al cap i a la fi, un àlbum amb entitat pròpia. Fora del temps i de l’espai.
Gerard De Josep i CodinaÚltims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )