e Nueva Vulcano – Ironen ero ni | Nativa
Skip to content


Nueva Vulcano – Ironen ero ni

Escrit el 02/11/2009 per Albert Isnardo a la categoria Re-Visions.
Tags: .

Niu, dijous 22/10/09
Si tingués un niu d’ocells, faria una excepció i l’ompliria d’altres animals i bèsties. En concret, de “Los peces de colores”, fills de tres pares amb garres a les mans i sentiments als pulmons. En una sala com el niu, un únic espai polivalent per exposicions, audiovisuals i música, em trobo gaudint de l’honestedat brutal dels Nueva Vulcano i les seves noves cançons, a dos metres meu. No és nou. La satisfacció i el moviment d’afirmació amb el cap, a ritme de cançó, em transmeten directament al cervell la informació de que voldré més quan acabin.
Inoren ero ni o in ore neronI, rock o hardcore, contundents i directes, presentaven l’exquisit “Fosbury”. Okene Abrego (veu), sense camisa (de Lisabö, per cert), després d’unes cançons cantant a capella, l’ajudant li va indicar que havia de seleccionar l’On del micro. “Oh, mierda… Tantos años sin usar el On/Off…”. Per mi que portava massa entusiasme a sobre…
Albert Isnardo.Últims comentaris

  • Nuria Aguirre: Es plantegen, amb molta inteligència, qüestions molt importants. Aportes molt elements que obren...
  • Fab: Me has dejado sin palabras, porque me las has arrancado una por una para decir lo que a mí se me enreda en la...
  • Amós: Crec que tenen molt a veure els canvis provocats per les TIC i que han provocat canvis molt profunds, com el...
  • Ignasi Badia Nogués: Bravo per la reflexió. Ja fa temps que em deia a mi mateix que el problema no és el rei, sinó la...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )