e Hullabalooza Fest |Nativa
Skip to content


Hullabalooza Fest

Escrit el 02/11/2009 per Gerard De Josep i Codina a la categoria Re-Visions.
Tags: .

Ca n’Humet, 17/10/09
Es celebrava el primer festival indie del Masnou amb Nueva Vulcano com a cap de cartell en una de les primeres dates en les que presentarien Peces de colores, però d’ells no en parlaré. Em feia força gràcia veure la nova vida “indie” d’una comarca de la que han sortit Nisei, Lo:müeso, Fred i Son, Élena, part de Mishima, etc.
El primer grup, que va substituir Nautas, no he aconseguit saber com es deien. La seva proposta recollia bona part d’un panorama bastant general de la música dels noranta, amb els pros i contres que això comporta. Inaudible, per la seva part, bevien més del panorama nacional d’una dècada anterior, però sense la veu ni el carisma del senyor Bunbury. Ayala, per últim, era el grup d’una sèrie de bons músics que tenen claríssim que volen viure d’allò que fan, i a mi em queda claríssim que em menteixen.
Gerard De Josep i CodinaAutors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )