e Freenètics | Nativa
Skip to content


Freenètics

Escrit el 02/11/2009 per Gerard De Josep i Codina a la categoria Re-Visions.
Tags: , .
LEM, Espai EART, 08/10/09
Al fons d’un espai que recorda a un carreró sense sortida d’alguna gran ciutat (no necessàriament Barcelona), el violoncel elèctric d’Antoni Pich manté una sola nota i ho omple tot d’un ambient entre càlid i sinistre. Joan Palacio i Ferran Besalduch passegen entre el públic. Un nen petit que segueix al trombó amb una constància envejable, juga amb la sordina cada vegada que té temps d’asseure’s al terra. La moritz rossa i l’epidoor, amb ampolla de vidre i a un euro. Només són algunes de les coses que puc explicar del dia vuit d’octubre. Cal dir-ne alguna cosa més?

Gerard De Josep i CodinaÚltims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )