e bRUNA + Bradien | Nativa
Skip to content


bRUNA + Bradien

Escrit el 02/11/2009 per Gerard De Josep i Codina a la categoria Re-Visions.
Tags: , .

La [2] de l’Apolo, 25/10/09
El primer cop que vaig veure bRUNA en directe, va ser al molí de mar de Vilanova i la Geltrú, mentre el sol es ponia per allà al darrere i encara no hi havia massa gent. Va estar bé el que va passar a l’Apolo, els cubs il·luminats i les llumetes ajudaven, però allò que jo havia sentit no tornaria a repetir-se. Bradien van ajudar-se de projeccions i de la rotació dels músics, la col·laboració d’Eduard Escoffet i d’altres curiositats. Tot plegat, la presentació de dos discos d’un segell que caldrà tenir en compte perquè, almenys, fent pagar 10€ per entrada i disc, ens demostren que saben el que es fan i que ho fan amb amor. I això, caldrà agrair-ho.
Gerard De Josep i Codina
Fotos: Diego Bustamante



Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )