e bRUNA + Bradien | Nativa
Skip to content


bRUNA + Bradien

Escrit el 02/11/2009 per Gerard De Josep i Codina a la categoria Re-Visions.
Tags: , .

La [2] de l’Apolo, 25/10/09
El primer cop que vaig veure bRUNA en directe, va ser al molí de mar de Vilanova i la Geltrú, mentre el sol es ponia per allà al darrere i encara no hi havia massa gent. Va estar bé el que va passar a l’Apolo, els cubs il·luminats i les llumetes ajudaven, però allò que jo havia sentit no tornaria a repetir-se. Bradien van ajudar-se de projeccions i de la rotació dels músics, la col·laboració d’Eduard Escoffet i d’altres curiositats. Tot plegat, la presentació de dos discos d’un segell que caldrà tenir en compte perquè, almenys, fent pagar 10€ per entrada i disc, ens demostren que saben el que es fan i que ho fan amb amor. I això, caldrà agrair-ho.
Gerard De Josep i Codina
Fotos: Diego BustamanteÚltims comentaris

  • Nuria Aguirre: Es plantegen, amb molta inteligència, qüestions molt importants. Aportes molt elements que obren...
  • Fab: Me has dejado sin palabras, porque me las has arrancado una por una para decir lo que a mí se me enreda en la...
  • Amós: Crec que tenen molt a veure els canvis provocats per les TIC i que han provocat canvis molt profunds, com el...
  • Ignasi Badia Nogués: Bravo per la reflexió. Ja fa temps que em deia a mi mateix que el problema no és el rei, sinó la...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )