e Bar Robadors 23 | Nativa
Skip to content


Bar Robadors 23

Escrit el 02/11/2009 per Marta Vallejo a la categoria Re-Visions.
Tags: .

Els veïns

Davant de casa hi ha un bar on cada dia hi fan concerts. A una ciutat on l’espai públic sembla reduir-se als centímetres de buit entre un cos i un altre, a vegades es donen fenòmens paranormals com aquest: al nº23 del carrer Robadors el carrer s’ha fet bar i el bar s’ha fet carrer.
Perquè al 23 hi ha de tot: modernus i calaveres, gent del Xino i del Raval, jazzeros i cabareteres. Te’ls trobes indistintament a la barra o a l’escenari en funció del dia. Dilluns d’improvisació, dimarts de varietés, dimecres de jam, dijous de bandes, divendres de DJ, dissabtes de festa i diumenges de flamenc. Un bar amb trastorn de personalitat múltiple on ningú s’estranya de res.
Diuen que un dia uns quants veïns van decidir reclamar el silenci de la Barcelona neta esgrimint títols de propietat i normatives cíviques davant del 23. Però el carrer és de tots i aquell cop, el seny el van posar els propietaris d’un bar petit de Robadors on cada dia hi ha concert i hi caben tots, fins i tot els que es queixen.

Marta Vallejo.Últims comentaris

  • Joan Cantin: M’ho he de tornar a llegir. Amb un cop no n’he tingut prou.
  • Merce Coll: Aplaudeixo la reflexió. Allargar el meu comentari seria pura redundància
  • enric pedascoll: Gràcies Ramon per posar paraules a un sentiment que segur més d´un compartim. Tots aquest...
  • josep rovira: Hola Has oblidat la maxima tutóloga de la TV3 i de totes les cadenes de radio catalanes que es fan i es...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )