e Banda d'Improvisadors de Barcelona | Nativa
Skip to content


Banda d’Improvisadors de Barcelona

Escrit el 02/11/2009 per Marta Vallejo a la categoria Re-Visions.
Tags: .

LEM, Auditori de La Caixa, 10/10/09.
La sorpresa
El darrer 10 d’octubre el Festival LEM ens va tornar a oferir l’oportunitat d’escoltar a la Banda d’Improvisadors de Barcelona. Un regal pels habituals i pels profans. Els qui els coneixem assistim als seus concerts amb ganes de sorprendre’s i amb les orelles preparades per xuclar qualsevol proposta. Els qui els escolten per primer cop surten amb la carn estovada i el cervell en ebullició.
Encara no sabem quines són les variables que condicionen el so de la BIB. És la sala, la composició de la banda, l’estat d’ànim dels músics, la il·luminació? Sigui com sigui el darrer concert va ser dels més delicats que els hi hem sentit. Amb un cello encantador i uns vents decidits a esmicolar expectatives, el concert va sonar íntim i reposat.
A jutjar per l’entusiasme del personal present, es confirma que a Barcelona hi ha públic per propostes al·lucinades, imprevisibles i compromeses com la de la BIB. Falta que els hi assegurem espais on seguir sorprenent.
Marta VallejoÚltims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )