e Aquest any l’Hipersons va de lluita |Nativa
Skip to content


Aquest any l’Hipersons va de lluita

Escrit el 16/11/2009 per admin a la categoria Notícies.
Tags:

Aquest any l’Hipersons va de lluita perquè necessitem fer un moviment enèrgic, demanar col·laboració activa i fer una mica de soroll.

27 de novembre. 20:30h. Obertura de portes: 20:00h.
10 Eur. (Subscriptors de Nativa 6 Eur.)
Sala [2] de l’Apolo

*************************************************
MARIA RODÉS + MAU BOADA (LES AUS)
MICRONUN + EL PRICTO
USTED ES UN COLECTIVO presenta: KO’s Tècnic. (Els secrets de la Lluita Lliure)
*************************************************
Maria Rodés + Mau Boada (Les Aus)
Amb la Maria Rodés vam treballar l’any passat quan vam proposar la trobada de diversos solistes amb el Col·lectiu Brossa Quartet de Corda. Ens agrada molt com canta i des del primer moment va estar disposada a “barallar-se”. Com a tots els concerts que hem fet els dos darrers anys, li hem proposat fer alguna cosa diferent. Dalmau Boada, el Mau de Les Aus, està disposat a aportar una mica de
psicodèlia i molta de l’energia que estem buscant. Curiós, no trobeu?
www.myspace.com/mariarodes
www.myspace.com/lesaus

Micronun + el Pricto
Micronum és un grup en el que participen els antics Afraid to Speak in Public. Compartiran escenari amb una petita banda de vents, improvisadors i bastant bufons… el Pricto i companyia. Bogeria!
www.myspace.com/micronun
www.myspace.com/elpricto

Usted es un colectivo
“El públic espera que es faci justícia, que els contendents s’entreguin i que sigui un combat net. En aquesta nit dedicada a la (Hiper)lluita, una selecció dels púgils musicals més fiables i aguerrits posaran en solfa damunt d’un veritable ring una vetllada de protestes sonores històriques, histèriques i també histriòniques.
Inopinats aliatges entre músics i músiques de tots els pesos i categories es donaran cita per a subscriure un manifest en favor del coratge i la revolució permanent. Honorarem aquells que, amb valor, ho donin tot damunt del tapís. Millor rebre dempeus un ganxo d’esquerres que llençar la tovallola de genolls.”
www.myspace.com/ustedesuncolectivo


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )