e LIANNALLULL | Nativa
Skip to content


LIANNALLULL

Escrit el 26/10/2009 per Marc Masó a la categoria Re-Visions.
Tags: .

LIANNALLULL, Cap de Trons (Autoeditat, 2009)

L’ànima motora de Liannallull és Jordi Espinach, un paio que es gasta tanta sornegueria i mala folla com (bon) gust per la psicodèlia, el garage i el blues primitiu. És el que es percep en aquest conjunt de temes, alguns de tant infecciosos com “Barcelona no sona”, himne hipotètic per a un possible festival indie-primaverenc veritablement “alter-natiu”. I és que, des d’algun bosc de Vallgorguina, com una mena de beatnik sobrevingut (“Jo no vull el vostre paradís”) en canta unes quantes de bones, sense por al tòpic, fregant el bastardisme i amb indisimulat accent castís, ara sonant com una versió mestissa d’Stooges, després fent-te recordar els experiments orgiàstics de Sisa, més tard, virant cap a terrenys psico-fronterers o marcant-se uns ritmes que ni el bo de Bo Diddley. Ell toca tots els instruments, trompeta morriconiana inclosa. Resultat: casolà, ingeniós i molt divertit.Últims comentaris

  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...
  • Ana: Justament la desvinculacio del Mon laboral es allo mes ridicul de les exigencies dels prfossors fixos. Perdón el...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )