e LIANNALLULL |Nativa
Skip to content


LIANNALLULL

Escrit el 26/10/2009 per Marc Masó a la categoria Re-Visions.
Tags: .

LIANNALLULL, Cap de Trons (Autoeditat, 2009)

L’ànima motora de Liannallull és Jordi Espinach, un paio que es gasta tanta sornegueria i mala folla com (bon) gust per la psicodèlia, el garage i el blues primitiu. És el que es percep en aquest conjunt de temes, alguns de tant infecciosos com “Barcelona no sona”, himne hipotètic per a un possible festival indie-primaverenc veritablement “alter-natiu”. I és que, des d’algun bosc de Vallgorguina, com una mena de beatnik sobrevingut (“Jo no vull el vostre paradís”) en canta unes quantes de bones, sense por al tòpic, fregant el bastardisme i amb indisimulat accent castís, ara sonant com una versió mestissa d’Stooges, després fent-te recordar els experiments orgiàstics de Sisa, més tard, virant cap a terrenys psico-fronterers o marcant-se uns ritmes que ni el bo de Bo Diddley. Ell toca tots els instruments, trompeta morriconiana inclosa. Resultat: casolà, ingeniós i molt divertit.Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )