e LEM 09: ZA + VIALKA | Nativa
Skip to content


LEM 09: ZA + VIALKA

Escrit el 26/10/2009 per Marc Masó a la categoria Re-Visions.
Tags: , .


LEM, La Fontana, Espai Jove de Gràcia , 03/10/2009

Una nit amb dues formacions que, tot i la limitació numèrica, poden arribar a sonar, per art de màgia, com autèntiques orquestres. Demostració primera: dues terceres parts de Za es plantaven a l’escenari amb la virtut de proposar solucions efectives a la falta circumstancial del baixista i fent gala de l’energia prometeica que els caracteritza. A base d’ impro-rock i loops canibalitzen qualsevol cosa que es trobin pel camí: afrobeat, hardcore, melodies tribals, sorollisme o el que sigui. Contundents i infal·libles, em van deixar un somriure als llavis. En canvi, la segona demostració de la nit se’m van fer una mica plom, potser perquè n’esperava una altra cosa. Vialka són francesos i és el segon cop en tres anys que toquen al LEM. Ni el seu virtuosisme “turbo-folk” ni el seu humor desbarrat em van acabar d’encaixar. Això sí, ostenten un dinamisme poc usual en duets.

Marc MasóÚltims comentaris

  • Joan Cantin: M’ho he de tornar a llegir. Amb un cop no n’he tingut prou.
  • Merce Coll: Aplaudeixo la reflexió. Allargar el meu comentari seria pura redundància
  • enric pedascoll: Gràcies Ramon per posar paraules a un sentiment que segur més d´un compartim. Tots aquest...
  • josep rovira: Hola Has oblidat la maxima tutóloga de la TV3 i de totes les cadenes de radio catalanes que es fan i es...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )