e LEM 09: ZA + VIALKA | Nativa
Skip to content


LEM 09: ZA + VIALKA

Escrit el 26/10/2009 per Marc Masó a la categoria Re-Visions.
Tags: , .


LEM, La Fontana, Espai Jove de Gràcia , 03/10/2009

Una nit amb dues formacions que, tot i la limitació numèrica, poden arribar a sonar, per art de màgia, com autèntiques orquestres. Demostració primera: dues terceres parts de Za es plantaven a l’escenari amb la virtut de proposar solucions efectives a la falta circumstancial del baixista i fent gala de l’energia prometeica que els caracteritza. A base d’ impro-rock i loops canibalitzen qualsevol cosa que es trobin pel camí: afrobeat, hardcore, melodies tribals, sorollisme o el que sigui. Contundents i infal·libles, em van deixar un somriure als llavis. En canvi, la segona demostració de la nit se’m van fer una mica plom, potser perquè n’esperava una altra cosa. Vialka són francesos i és el segon cop en tres anys que toquen al LEM. Ni el seu virtuosisme “turbo-folk” ni el seu humor desbarrat em van acabar d’encaixar. Això sí, ostenten un dinamisme poc usual en duets.

Marc MasóÚltims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )