e Proper esmorzar d’indigestió setembre’09 |Nativa
Skip to content


Proper esmorzar d’indigestió setembre’09

Escrit el 13/10/2009 per admin a la categoria Notícies.
Tags:

imagen-esmorzarLOCALISMES I UNIVERSALISMES
Una tertúlia introduïda per Jordi Turtós (periodista)
Dimarts 29 de setembre. 10:00h
Cafeteria “La Nena”. Ramón y Cajal, 36.

Amb aquesta tertúlia volem convidar al debat en torn a aquesta dicotomía i les seves ramificacions: cosmopolitisme-globalització, nacionalisme-internacionalisme, vist des d’un punt de vista musical. És a dir, de com el rock utilitza arguments de llenguatges de músiques “populars” o de com la música i la cultura “pop” van caure en el parany que l’anglocentrisme sempre ha utilitzat a l’hora de veure, considerar i entendre les músiques que es fan al  planeta.Últims comentaris

Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )