e Proper esmorzar d’indigestió octubre’09 |Nativa
Skip to content


Proper esmorzar d’indigestió octubre’09

Escrit el 13/10/2009 per admin a la categoria Notícies.
Tags:

imagen-esmorzarVIRTUTS I INCONVENIENTS DE LES PROPOSTES ARTÍSTIQUES SOCIALS

Una tertúlia introduïda per Victor Lobo, coordinador d’Experimentem amb l’Art.
Dimarts 20 d’octubre. 10:00h
Cafeteria “La Nena”. Ramón y Cajal, 36.

Hi ha iniciatives que plantegen d’una forma expressa el desenvolupament de treballs entre artistes i comunitats. En alguns casos això es tradueix, per exemple, en que l’artista treballa amb els membres d’una població determinada, per elaborar la seva obra en base a ells o junt amb ells. Amb això es busquen dues menes d’objectius: l’apropament de llenguatges artístics “contemporanis” a públic no especialitzat i l’elaboració de dinàmiques i problemàtiques socials i comunitàries partint de l’art com a catalitzador. Són iniciatives que en el fons proposen també una revisió de la feina i rol de l’artista.

En aquesta tertúlia ens proposem dues coses. La primera, conèixer millor aquest plantejament i les experiències relacionades. La segona, debatre des del to especulatiu que caracteritza una tertúlia, sobre les virtuts i perills d’aquests plantejaments.

Per obrir el tema i il.lustrar-nos una mica sobre el que es diu i es fa des del punt de vista de les arts visuals, comptarem amb Víctor Lobo, co-director d’Experimentem amb l’Art, organització dedicada a la divulgació de nous llenguatges artístics, entre moltes altres coses. Serà interessant xerrar sobre el paper concret de la música en tot aquest sarau, ja que probablement hi ha menys recorregut realitzat i moltes possibilitats sobre el que es podria fer. Intentarem fer-lo entre tots.

Apunta’t enviant-nos un correu a info@nativa.cat, amb l’assumpte PROPOSTES SOCIALS i el teu nom, i així tindrem una idea de quants serem.

Salutacions!Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )