e INSPIRA | Nativa
Skip to content


INSPIRA

Escrit el 21/09/2009 per Gerard De Josep i Codina a la categoria Re-Visions.
Tags: .
INSPIRA

“Cova placenta” (Cydonia, 09)

Si Jeremy Enigk hagués nascut a Figueres o si Seattle hagués estat tocant al mediterrani a ningú li hagués estranyat la publicació d’un disc com “Cova Placenta”. Però no és Enigk el fundador d’Inspira, és Jordi Lanuza. “Cova Placenta” és un disc que em sorprèn, que sona extremadament internacional però també descaradament mediterrani. És un disc que parla de dins cap enfora conduït per un leit-motiv místic: la natura; “Cova Placenta” és, com el primer disc de Sunny Day Real Estate, un disc que aconsegueix sonar èpic sense caure en la grandiloqüència. En definitiva, si aquest és el lloc on anem quan l’ànima ens és feble, deixarem de grat afeblir l’ànima.

Gerard De JosepÚltims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )