e INSPIRA |Nativa
Skip to content


INSPIRA

Escrit el 21/09/2009 per Gerard De Josep i Codina a la categoria Re-Visions.
Tags: .
INSPIRA

“Cova placenta” (Cydonia, 09)

Si Jeremy Enigk hagués nascut a Figueres o si Seattle hagués estat tocant al mediterrani a ningú li hagués estranyat la publicació d’un disc com “Cova Placenta”. Però no és Enigk el fundador d’Inspira, és Jordi Lanuza. “Cova Placenta” és un disc que em sorprèn, que sona extremadament internacional però també descaradament mediterrani. És un disc que parla de dins cap enfora conduït per un leit-motiv místic: la natura; “Cova Placenta” és, com el primer disc de Sunny Day Real Estate, un disc que aconsegueix sonar èpic sense caure en la grandiloqüència. En definitiva, si aquest és el lloc on anem quan l’ànima ens és feble, deixarem de grat afeblir l’ànima.

Gerard De JosepAutors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )