e ~ Esmorzar setembre’09: universal – local |Nativa
Skip to content


~ Esmorzar setembre’09: universal – local

Escrit el 29/09/2009 per admin a la categoria Esmorzars.
Tags: .

Esmozar_TurtosDe localismes i universalismes._29/09/09.

Introdueix el tema el Jordi Turtós, periodista.

En la  creació musical es posen en joc una sèrie de variables que en cap cas donen suport a l’opinió d’alguns creadors que diuen partir de zero, que no es fixen en influències i que diuen que tot ho porten a dins… estem practicament segurs que no és així. Suposem que la qüestió resideix en si el que crea parteix dels estímuls propers o es deixa dur per les tendències més remotes per a acostar-se a la quimera de l’originalitat i l’avantguarda. Però, realment el local i el global estan enfrontats? Poden conviure les dues influències en el procés de creació?Què aporten el rebuig a una o altra al resultat final?

Crònica de l’esmorzarÚltims comentaris

Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )