e Ulysses |Nativa
Skip to content


Ulysses

Escrit el 20/07/2009 per Gerard De Josep i Codina a la categoria Re-Visions.
Tags: .
Ulysses

Ulysses és un grup de post-rock. Algú dirà que no està bé posar etiquetes i tindrà raons per argumentar que això que he dit és fals, però jo també tinc les meves per començar així aquesta ressenya. Em fa l’efecte que una etiqueta, fins i tot una com aquesta, tan controvertida i oberta, dóna força pistes i acota un camí. En el disc d’Ulysses, onze cançons amb petites pinzellades de jazz i d’electrònica es combinen amb melodies nostàlgiques i acords agredolços, amb pujades i baixades d’intensitat. Un bon disc. Però post-rock al cap i a la fi.

Gerard De Josep i CodinaAutors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )