e Ulysses | Nativa
Skip to content


Ulysses

Escrit el 20/07/2009 per Gerard De Josep i Codina a la categoria Re-Visions.
Tags: .
Ulysses

Ulysses és un grup de post-rock. Algú dirà que no està bé posar etiquetes i tindrà raons per argumentar que això que he dit és fals, però jo també tinc les meves per començar així aquesta ressenya. Em fa l’efecte que una etiqueta, fins i tot una com aquesta, tan controvertida i oberta, dóna força pistes i acota un camí. En el disc d’Ulysses, onze cançons amb petites pinzellades de jazz i d’electrònica es combinen amb melodies nostàlgiques i acords agredolços, amb pujades i baixades d’intensitat. Un bon disc. Però post-rock al cap i a la fi.

Gerard De Josep i CodinaÚltims comentaris

  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...
  • Ana: Justament la desvinculacio del Mon laboral es allo mes ridicul de les exigencies dels prfossors fixos. Perdón el...
  • Albert: Productivitat coneguda o productivitat desconeguda?

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )