e Sarsalé_Cinco días |Nativa
Skip to content


Sarsalé_Cinco días

Escrit el 20/07/2009 per Gerard De Josep i Codina a la categoria Re-Visions.
Tags: .

Sarsalé_ Cinco días

Sarsalé és un d’aquells grups de fusió que saben que tirar del ventilador no ho és tot, que saben que pels amants del flamenc també hi ha dies de fred, que, a més, saben que ja fa molt de temps que hi ha músics de jazz i soul que expliquen el mateix que ells, i Sarsalé ho demostren amb honestedat i bon gust. Això, és clar, és tot el que el disc té de bo. El que té de dolent, per mi, és que a vegades aquest fred del que parlava es converteix en una llàgrima fàcil i que, el preu del DIY, en el seu cas, l’han pagat prou car.

Gerard De Josep i Codina


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )