e Sarsalé_Cinco días | Nativa
Skip to content


Sarsalé_Cinco días

Escrit el 20/07/2009 per Gerard De Josep i Codina a la categoria Re-Visions.
Tags: .

Sarsalé_ Cinco días

Sarsalé és un d’aquells grups de fusió que saben que tirar del ventilador no ho és tot, que saben que pels amants del flamenc també hi ha dies de fred, que, a més, saben que ja fa molt de temps que hi ha músics de jazz i soul que expliquen el mateix que ells, i Sarsalé ho demostren amb honestedat i bon gust. Això, és clar, és tot el que el disc té de bo. El que té de dolent, per mi, és que a vegades aquest fred del que parlava es converteix en una llàgrima fàcil i que, el preu del DIY, en el seu cas, l’han pagat prou car.

Gerard De Josep i Codina


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.



Pots escriure HTML senzill

Trackback?



Últims comentaris

  • Amós: La cultura a la qual pertanyo no pot debatre. El projecte no compensa cap mena d’esforç reflexiu donat un...
  • Mercè: Maravilloso articulo! No deberiamos, de todas maneras, preguntarnos que dinámicas de cuido podemos incorporar...
  • Lemmy Caution: Visca Meyerhold! https://en.wikipedia.org/wiki/ Vsevolod_Meyerhold?wprov=sfla1
  • María Serrano: Gracias por tu comentario Pep. Suena super interesante ese trabajo y si hay algo de él que se pueda...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )