e Miyagui – 980/1030 |Nativa
Skip to content


Miyagui – 980/1030

Escrit el 20/07/2009 per Albert Isnardo a la categoria Re-Visions.
Tags: .

Miyagui – 980/1030

No m’agrada començar a dir noms de cançons per comentar un disc, però en aquest cas ho faré per dos motius. Perquè celebro cançons com “I won’t let so you”, “Lose”, “One day” i “Dirty road”, que em recorden a Mist, un grup holandès que mescla el pop de piano, el rock progressiu i punts de jazz amb una veu molt suggeridora, semblant a la de Roger Usart, cantant de Miyagui. I perquè, en canvi, no entenc altres com “No teacher”, “Sota un cel vespertí” i “Joc de nit”, casualment les últimes del disc, deixant la palla pel final, sense gaire connexió amb la línia de “980/1030”. La seva descàrrega, amb disseny inclòs, és gratuïta a la web (www.miyagui.com), però deixen la porta oberta a pagar-ne la voluntat. Com diuen, que la felicitat sigui extrema!

Albert Isnardo.Últims comentaris

Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )