e EL PETIT DE CAL ERIL_ LES SARGANTANES AL SOL | Nativa
Skip to content


EL PETIT DE CAL ERIL_ LES SARGANTANES AL SOL

Escrit el 20/07/2009 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags: , , .

EL PETIT DE CAL ERIL I LES SARGANTANES AL SOL

BANKROBBER

Referència nº 20 dels amics de BankRobber, tota un aposta dins la música en català.
12 cançons que les podríem catalogar de paisatges sonors, [ folk, pop, cors infantils, electrònica juganera]. A partir del projecte d’en Joan Pons Villaró, cançons parides a Guissona al Mas familiar. Amb Mandolines Tralari, ens demostra la capacitat de crear cançons senzilles, originals, i que se’t queden clavades al cervell. Lletres aparentment infantils, amb un punt de surrealisme fosc, tot i que us recomanem la degustació d’ El Petit en directe i de prop, la seva proposta cobra noves dimensions. Intensitat dins la música acústica, i somriures entre temes. En la línia de Devendra Banhart, Manel, Joan Miquel Oliver…//Carles Llàcer EscamillaÚltims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )