e EL PETIT DE CAL ERIL_ LES SARGANTANES AL SOL |Nativa
Skip to content


EL PETIT DE CAL ERIL_ LES SARGANTANES AL SOL

Escrit el 20/07/2009 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags: , , .

EL PETIT DE CAL ERIL I LES SARGANTANES AL SOL

BANKROBBER

Referència nº 20 dels amics de BankRobber, tota un aposta dins la música en català.
12 cançons que les podríem catalogar de paisatges sonors, [ folk, pop, cors infantils, electrònica juganera]. A partir del projecte d’en Joan Pons Villaró, cançons parides a Guissona al Mas familiar. Amb Mandolines Tralari, ens demostra la capacitat de crear cançons senzilles, originals, i que se’t queden clavades al cervell. Lletres aparentment infantils, amb un punt de surrealisme fosc, tot i que us recomanem la degustació d’ El Petit en directe i de prop, la seva proposta cobra noves dimensions. Intensitat dins la música acústica, i somriures entre temes. En la línia de Devendra Banhart, Manel, Joan Miquel Oliver…//Carles Llàcer EscamillaÚltims comentaris

Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )