e EL PETIT DE CAL ERIL I LES SARGANTANES AL SOL BANKROBBER | Nativa
Skip to content


EL PETIT DE CAL ERIL I LES SARGANTANES AL SOL BANKROBBER

Escrit el 03/07/2009 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags: , , .

Referència nº 20 dels amics de BankRobber, tota un aposta dins la música en català.
12 cançons que les podríem catalogar de paisatges sonors, [ folk, pop, cors infantils, electrònica juganera]. A partir del projecte d’en Joan Pons Villaró, cançons parides a Guissona al Mas familiar. Amb Mandolines Tralari, ens demostra la capacitat de crear cançons senzilles, originals, i que se’t queden clavades al cervell. Lletres aparentment infantils, amb un punt de surrealisme fosc, tot i que us recomanem la degustació d’ El Petit en directe i de prop, la seva proposta cobra noves dimensions. Intensitat dins la música acústica, i somriures entre temes. En la línia de Devendra Banhart, Manel, Joan Miquel Oliver…//Carles Llàcer EscamillaÚltims comentaris

  • Ignasi Badia Nogués: Bravo per la reflexió. Ja fa temps que em deia a mi mateix que el problema no és el rei, sinó la...
  • Joan Cantin: M’ho he de tornar a llegir. Amb un cop no n’he tingut prou.
  • Merce Coll: Aplaudeixo la reflexió. Allargar el meu comentari seria pura redundància
  • enric pedascoll: Gràcies Ramon per posar paraules a un sentiment que segur més d´un compartim. Tots aquest...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )