e delanada – cuatro canciones para no dormir y una declaración de intenciones | Nativa
Skip to content


delanada – cuatro canciones para no dormir y una declaración de intenciones

Escrit el 03/07/2009 per Albert Isnardo a la categoria Re-Visions.
Tags: .


delanada – cuatro canciones para no dormir y una declaración de intenciones

Parece que después de tres años intentándolo, Javier Molina consigue plasmar estas 5
canciones en un retrato sensible dominado por grises y azules, con una pizca de verde esperanza. Guiado por su guitarra, pilar fundamental en las grabaciones, y acompañado por otros músicos en tres de ellas, habla sobre cosas que hacer y deshacer, cosas que pasan y reflexiones personales. Dice en su web que “hace años que se sentía como un fantasma, que la americana no estaba de moda y que estaba lejos de saber qué era internet”. Pues parece que ahora es su momento y esta su presentación. No tiene intención de quedarse dormido y le animo a que así sea. Suerte.

Albert IsnardoÚltims comentaris

  • Ignasi Badia Nogués: Bravo per la reflexió. Ja fa temps que em deia a mi mateix que el problema no és el rei, sinó la...
  • Joan Cantin: M’ho he de tornar a llegir. Amb un cop no n’he tingut prou.
  • Merce Coll: Aplaudeixo la reflexió. Allargar el meu comentari seria pura redundància
  • enric pedascoll: Gràcies Ramon per posar paraules a un sentiment que segur més d´un compartim. Tots aquest...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )