e Nodes de Gràcia |Nativa
Skip to content


Nodes de Gràcia

Escrit el 15/06/2009 per admin a la categoria Notícies.
Tags:

nodes1Indigestió participa a Nodes de Gràcia, una jornada de portes obertes d’alguns espais de creació del barri.

Aquest dissabte 13 de juny a les 13’30, a l’hora del vermut, farem un speaker corner, o racó de l’orador, dins del pati d’Experimentem amb l’art (Torrijos, 68).

Una peanya d’uns 40 centímetres d’alçada servirà de pòdium perquè un nombre indeterminat de persones pugin a declamar alguna idea, arenga o anècdota relacionada amb la música. Esteu tots convidats a pujar o fer de galliner. Si més no, a prendre un vi amb nosaltres.

També proposem, dins l’espai que tenim a l’Experimentem, una ocasió per exercir de crític. Un espai en el que podràs escoltar música i escriure la teva crítica del que sona. En qualsevol cas, és una bona ocasió per a que ens veiem les cares i puguem parlar de qualsevol cosa relacionada amb la nostra activitat. Hi serem el dissabte 13, de 12’00 a 14’00 hores i de 17’00 a 19’00, i el diumenge 14, de 12’00 a 15’00.Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )