e Nodes de Gràcia | Nativa
Skip to content


Nodes de Gràcia

Escrit el 15/06/2009 per admin a la categoria Notícies.
Tags:

nodes1Indigestió participa a Nodes de Gràcia, una jornada de portes obertes d’alguns espais de creació del barri.

Aquest dissabte 13 de juny a les 13’30, a l’hora del vermut, farem un speaker corner, o racó de l’orador, dins del pati d’Experimentem amb l’art (Torrijos, 68).

Una peanya d’uns 40 centímetres d’alçada servirà de pòdium perquè un nombre indeterminat de persones pugin a declamar alguna idea, arenga o anècdota relacionada amb la música. Esteu tots convidats a pujar o fer de galliner. Si més no, a prendre un vi amb nosaltres.

També proposem, dins l’espai que tenim a l’Experimentem, una ocasió per exercir de crític. Un espai en el que podràs escoltar música i escriure la teva crítica del que sona. En qualsevol cas, és una bona ocasió per a que ens veiem les cares i puguem parlar de qualsevol cosa relacionada amb la nostra activitat. Hi serem el dissabte 13, de 12’00 a 14’00 hores i de 17’00 a 19’00, i el diumenge 14, de 12’00 a 15’00.Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )