e Participa a Nativa | Nativa
Skip to content


Participa a Nativa

Escrit el 15/06/2009 per admin a la categoria Notícies.
Tags:

grouchoVols escriure pel Nativa 50?

Com dèiem l’altre dia, el proper número de Nativa serà el 50, i per celebrar-ho tindrà una estructura diferent a l’habitual.
Una de les coses que volem fer és donar el pes que us mereixeu als lectors que a vegades ens escriviu. Així que anem a complicar una mica la cosa, i enlloc de fer-vos una pregunta, com és habitual, en fem quatre.

Les respostes han de ser breus, haurien d’ocupar entre 500 i 800 caràcters, i les necessitem pel dia 18 de juny, com a molt tard, a info@nativa.cat, signades amb el vostre nom i cognom. Podeu contestar una o vàries de les preguntes (si és el cas, un text diferent per pregunta).


1.- Té sentit que sovint s’associï música i llibertat? Quin?

Sovint es fan anar unides aquestes dues paraules. Es parla de música lliure, es ven la imatge d’alguns festivals com entorn de llibertat,… Què et suggereix aquesta associació? És defensable o és trampa? Hi ha motiu per què s’associï especialment a la música?

2.- Per què s’han de destinar diners públics a la música?
Parlem de política. Donem per fet que algun suport públic a la música deu tenir sentit, però no sabem si és el que ja es dona. Busquem arguments i orientacions. Que ho pugui entendre qualsevol ciutadà. No s’hi val dir “per què tots paguem els nostres impostos”.

3.- Què prefereixes, escoltar música en viu o enregistrada?
Per alguns, només hi ha música de debò al concert, en la trobada directa entre els músics, el públic i les muses, per altres la gent, el mal so i les incomoditats del concert són obstacles per gaudir-la. Tu on estàs? Com ho expliques?

4.- Quin és el futur de la música, ara que pot ser digital?
Fem de profetes. D’acord això de la digitalització no és nou, però els canvis triguen temps en consolidar-se, i en ser explicables. Quan algú ho miri de lluny, què haurà canviat en la música? Tant en la forma d’escoltar-la com en la de crear-la. Ets dels optimistes o dels apocalíptics?

Esperem que et resulti suggeridor. Si tens ganes de dir alguna cosa, amb el to i forma que vulguis, no et tallis un pel.
Fins aviat,


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )