e Proper esmorzar d'Indigestió maig'09 | Nativa
Skip to content


Proper esmorzar d’Indigestió maig’09

Escrit el 15/06/2009 per admin a la categoria Notícies.
Tags:

conjuntosSobre si els artistes han d’associar-se.

Amb Lluc Mayol, responsable de Saladestar

“El sentit comú no diu: SI! L’experiència ho posa en dubte, tan sols cal veure algunes de les experiències més recents i properes per a alimentar tots els dubtes. Però crec  que no hi ha discussió en  la necessitat d’establir contacte i ampliar xarxes com estratègia, com a defensa, davant el poder aixafador de les institucions i el mercat en un sector, el de la producció cultural, amb tantes debilitats endèmiques. Com gestionar aquestes xarxes perquè realment beneficiïn als productors culturals? ”

Dimarts 26 de maig, a les 10:00
Cafetería La Nena
C/ Ramon y Cajal 36.
Al costat de la Plaça de la Revolució. Gracia

Confirma la teva assistència enviant un mail a info@nativa.cat amb l’assumpte “CONFIRMACIÓ ASSOCIACIÓ” i el teu nom.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )