e Proper esmorzar d’Indigestió maig’09 |Nativa
Skip to content


Proper esmorzar d’Indigestió maig’09

Escrit el 15/06/2009 per admin a la categoria Notícies.
Tags:

conjuntosSobre si els artistes han d’associar-se.

Amb Lluc Mayol, responsable de Saladestar

“El sentit comú no diu: SI! L’experiència ho posa en dubte, tan sols cal veure algunes de les experiències més recents i properes per a alimentar tots els dubtes. Però crec  que no hi ha discussió en  la necessitat d’establir contacte i ampliar xarxes com estratègia, com a defensa, davant el poder aixafador de les institucions i el mercat en un sector, el de la producció cultural, amb tantes debilitats endèmiques. Com gestionar aquestes xarxes perquè realment beneficiïn als productors culturals? ”

Dimarts 26 de maig, a les 10:00
Cafetería La Nena
C/ Ramon y Cajal 36.
Al costat de la Plaça de la Revolució. Gracia

Confirma la teva assistència enviant un mail a info@nativa.cat amb l’assumpte “CONFIRMACIÓ ASSOCIACIÓ” i el teu nom.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )