e Nativa 49 |Nativa
Skip to content


Nativa 49

Escrit el 22/05/2009 per admin a la categoria Documents en PDF, Nativa.
Tags:

nativa49PDF: [download id=”71″]

Reportatge 1: Autors? Una mirada parcial
Reportatge 2: Fòrum Indigestió 09
Reportatge 3: Conspiracions i cerveses (La Orquesta del caballo ganador, Tarántula)
Opinió: Editorial, Reduccions (Joan-Elíes Adell), Comentaris al marge (Ramon Faura Coll), Sacré! (Victor Nubla), Ho deixo anar (Jordi F Sanchez, Shabir Al-Amani)
Re-visions:
– Directes: Let’s Festival, Las chicas se desnudan, Ciudadano Cero, Pantanito + Sanjosex, La pegatina, Gargall, Veracruz, Cicle X1: Mujeres + Surfin’ Sirles, La nocje de los indienautas, Balago, Misaluba.
– Enregistraments: Orna, La Banda municipal del Polo Norte, Lucis works Here, Ferran Fages, Balago, Veracruz, Songstore, L’Ana és un koala, Ten Thousand Islands, Mazoni, Joan Miquel Oliver, L’Anna Roig i L’ombre de ton chien.
Pre-visions.
Activistes: Rosa RaduàAutors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )