e MANOS DE TOPO | Nativa
Skip to content


MANOS DE TOPO

Escrit el 05/05/2009 per Pau Cristòful a la categoria Re-Visions.
Tags: , .

MANOS DE TOPO

FNAC Triangle. BCN. 29/04/2009

El llançament del seu segon disc “El Primero era Mejor” (títol immillorable per un grup tan irònic i anormal) va servir d’excusa a Manos de Topo per oferir un concert gratuït a Barcelona.
Amb el seu peculiar humor (el seu punt fort a l’hora d’escriure les lletres) i la polèmica veu del seu cantant (gràcies a la qual tan se’ls ha tractat de genis com d’estafadors musicals) van anar desgranant temes de l’últim disc, que tot i el títol conté grans cançons com “Ahora te sientes mejor, ¿verdad?”, i els celebrats hits del seu debut: “El Cartero” i “Es Feo”, entre d’altres.
El públic es va dividir entre els que cantaven ben alt cada vegada que Miguel Ángel obria la boca i els que es tapaven les orelles quan ho feia, però tot i així en acabar una sensació de simpatia i d’alegria predominava entre el públic. // Pau CristòfulÚltims comentaris

  • Lemmy Caution: Visca Meyerhold! https://en.wikipedia.org/wiki/ Vsevolod_Meyerhold?wprov=sfla1
  • María Serrano: Gracias por tu comentario Pep. Suena super interesante ese trabajo y si hay algo de él que se pueda...
  • Pep: He trabajado sobre esto, sobre los movimientos y acciones corporales -y las distancias- de músicos y público en...
  • Madreselva: Salú compañeras, desde Buenos Aires.

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )