e LA BIEN QUERIDA | Nativa
Skip to content


LA BIEN QUERIDA

Escrit el 05/05/2009 per Pau Cristòful a la categoria Re-Visions.
Tags: , .

LA BIEN QUERIDA

FNAC Triangle. BCN. 25/04/2009

La Bien Querida ha tingut la sort o la desgràcia de rebre excel·lents crítiques sobre el seu prometedor disc de debut abans que la banda amb qui l’ha gravat fes cap concert. Un clar exemple és la portada que li va dedicar la revista Mondosonoro o l’elogi de ser “l’artista nacional emergent més prometedora d’aquest 2009”, amb el que un dels organitzadors del Primavera Sound va justificar la seva presència al festival.
Això va fer que la sala de l’FNAC quedés petita quan el grup es va estrenar davant d’un públic entusiasmat, la majoria del qual ja coneixia totes les lletres del disc.
Durant els cinquanta minuts d’actuació Ana, la cantant, va estar nerviosa a diferència dels altres músics. Però tot i així no va ser pas un mal concert. Menys encara si un recorda que és tot just el primer.//Pau CristòfulÚltims comentaris

  • Amós: La cultura a la qual pertanyo no pot debatre. El projecte no compensa cap mena d’esforç reflexiu donat un...
  • Mercè: Maravilloso articulo! No deberiamos, de todas maneras, preguntarnos que dinámicas de cuido podemos incorporar...
  • Lemmy Caution: Visca Meyerhold! https://en.wikipedia.org/wiki/ Vsevolod_Meyerhold?wprov=sfla1
  • María Serrano: Gracias por tu comentario Pep. Suena super interesante ese trabajo y si hay algo de él que se pueda...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )