e ~ Esmorzar maig'09: els artistes han d'associar-se? | Nativa
Skip to content


~ Esmorzar maig’09: els artistes han d’associar-se?

Escrit el 26/05/2009 per admin a la categoria Esmorzars.
Tags: .

Esmorzar_Lluc_MayolSobre si els artistes han d’associar-se. _26/05/09.

Introdueix el tema el Lluc Mayol, responsable de Saladestar i Fanzinoteca

“El sentit comú no diu: SI! L’experiència ho posa en dubte, tan sols cal veure algunes de les experiències més recents i properes per a alimentar tots els dubtes. Però crec  que no hi ha discussió en  la necessitat d’establir contacte i ampliar xarxes com estratègia, com a defensa, davant el poder aixafador de les institucions i el mercat en un sector, el de la producció cultural, amb tantes debilitats endèmiques. Com gestionar aquestes xarxes perquè realment beneficiïn als productors culturals? “Últims comentaris

  • Ana: Justament la desvinculacio del Mon laboral es allo mes ridicul de les exigencies dels prfossors fixos. Perdón el...
  • Albert: Productivitat coneguda o productivitat desconeguda?
  • Alice Liddell: Avui m’has guanyat, Ramón.
  • Alice Liddell: Molt bé Ramón. I mira que mai a la vida quan anaves a la ETSAB hagués dat un duro pel que deies a la...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )