e ~ Esmorzar maig'09: els artistes han d'associar-se? | Nativa
Skip to content


~ Esmorzar maig’09: els artistes han d’associar-se?

Escrit el 26/05/2009 per admin a la categoria Esmorzars.
Tags: .

Esmorzar_Lluc_MayolSobre si els artistes han d’associar-se. _26/05/09.

Introdueix el tema el Lluc Mayol, responsable de Saladestar i Fanzinoteca

“El sentit comú no diu: SI! L’experiència ho posa en dubte, tan sols cal veure algunes de les experiències més recents i properes per a alimentar tots els dubtes. Però crec  que no hi ha discussió en  la necessitat d’establir contacte i ampliar xarxes com estratègia, com a defensa, davant el poder aixafador de les institucions i el mercat en un sector, el de la producció cultural, amb tantes debilitats endèmiques. Com gestionar aquestes xarxes perquè realment beneficiïn als productors culturals? “Últims comentaris

  • Amós: La cultura a la qual pertanyo no pot debatre. El projecte no compensa cap mena d’esforç reflexiu donat un...
  • Mercè: Maravilloso articulo! No deberiamos, de todas maneras, preguntarnos que dinámicas de cuido podemos incorporar...
  • Lemmy Caution: Visca Meyerhold! https://en.wikipedia.org/wiki/ Vsevolod_Meyerhold?wprov=sfla1
  • María Serrano: Gracias por tu comentario Pep. Suena super interesante ese trabajo y si hay algo de él que se pueda...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )