e Veracruz. La [2]. 20/03/09 | Nativa
Skip to content


Veracruz. La [2]. 20/03/09

Escrit el 03/04/2009 per Gerard De Josep i Codina a la categoria Re-Visions.
Tags: , .
Veracruz
La [2]
20/03/09
Quan va ser hora, amb posat de dandi, “l’alt” de Veracruz va mirar-se amb desdeny a aquell que estava darrere els controls i li va fer el senyal de, prou. Es van apagar les llums i ells van engegar un sol focus blanc que els enfocava des de sota. Un ambient sinistre per a cançons fosques, sabates de cuir amb la punta triangle i crits de cowboys salvatges. No sé quan abans, tres noies d’allò més dolces havien obert la vetllada. Amb totes les llums enceses i presentant-se com un grup de Madrid, Boat Beam ens van explicar uns quants contes de com n’era de bonica la vida. Segueixo intentant saber qui dels dos tenia raó.//Gerard De Josep i Codina


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Nuria Aguirre: Es plantegen, amb molta inteligència, qüestions molt importants. Aportes molt elements que obren...
  • Fab: Me has dejado sin palabras, porque me las has arrancado una por una para decir lo que a mí se me enreda en la...
  • Amós: Crec que tenen molt a veure els canvis provocats per les TIC i que han provocat canvis molt profunds, com el...
  • Ignasi Badia Nogués: Bravo per la reflexió. Ja fa temps que em deia a mi mateix que el problema no és el rei, sinó la...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )