e Veracruz. La [2]. 20/03/09 | Nativa
Skip to content


Veracruz. La [2]. 20/03/09

Escrit el 03/04/2009 per Gerard De Josep i Codina a la categoria Re-Visions.
Tags: , .
Veracruz
La [2]
20/03/09
Quan va ser hora, amb posat de dandi, “l’alt” de Veracruz va mirar-se amb desdeny a aquell que estava darrere els controls i li va fer el senyal de, prou. Es van apagar les llums i ells van engegar un sol focus blanc que els enfocava des de sota. Un ambient sinistre per a cançons fosques, sabates de cuir amb la punta triangle i crits de cowboys salvatges. No sé quan abans, tres noies d’allò més dolces havien obert la vetllada. Amb totes les llums enceses i presentant-se com un grup de Madrid, Boat Beam ens van explicar uns quants contes de com n’era de bonica la vida. Segueixo intentant saber qui dels dos tenia raó.//Gerard De Josep i Codina


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )