e Veracruz. La [2]. 20/03/09 |Nativa
Skip to content


Veracruz. La [2]. 20/03/09

Escrit el 03/04/2009 per Gerard De Josep i Codina a la categoria Re-Visions.
Tags: , .
Veracruz
La [2]
20/03/09
Quan va ser hora, amb posat de dandi, “l’alt” de Veracruz va mirar-se amb desdeny a aquell que estava darrere els controls i li va fer el senyal de, prou. Es van apagar les llums i ells van engegar un sol focus blanc que els enfocava des de sota. Un ambient sinistre per a cançons fosques, sabates de cuir amb la punta triangle i crits de cowboys salvatges. No sé quan abans, tres noies d’allò més dolces havien obert la vetllada. Amb totes les llums enceses i presentant-se com un grup de Madrid, Boat Beam ens van explicar uns quants contes de com n’era de bonica la vida. Segueixo intentant saber qui dels dos tenia raó.//Gerard De Josep i Codina


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )