e VERACRUZ – VERACRUZ | Nativa
Skip to content


VERACRUZ – VERACRUZ

Escrit el 01/04/2009 per Marc Masó a la categoria Re-Visions.
Tags: , .
VERACRUZ – VERACRUZ
Yoyó Industrias
O aquí hi ha canvi de registre o no són els Veracruz que pensava. Primera impressió. La urgència i la cridòria post-punk matisades en un so més dens i obscur, una mena de rock fronterer que avança amb passos de gegant. Les veus cavernoses, tractades en primera línia, xoquen al principi, però dóna’ls temps i veuràs què poden fer. Multitud de percussions, palmes, sons bucals, crits, trufen les cançons de petits detalls. Per exemple, això tant saturat que marca el contrapunt a les capes de guitarra de “Port of Havana” és un saxo o què? Difícil d’explicar. A la quarta escolta, captiu, perdo el compte, es converteix en soundtrack personal d’aquest març i acabo taral·lejant “The Third” pel metro. En fi, curta durada (com ha de ser, així sempre en demanes més), descàrrega directa més edició limitada de 500 copies en vinil: humils expectatives per un disc molt GRAN. Goig d’escoltar. // Marc Masó

Una resposta

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.

  1. Diletant says

    Que guai la crítica! ole ole. A més hi combrego. Serà difícil afrontar el concert sense tenir present el què aquí s’ha deixat dit. Això sí, pels que no sentin repulsió per la dolçor, dir-vos sincerament, que al concert ens van descobrir un petit diamant en brut. Boat Beam.

    Apa, fins aviatÚltims comentaris

  • Ruben Sanchez: Moltes gràcies per aquest text. Inspira i dona forces al nostre projecte. Equip de l’Ateneu...
  • Carl: Ole tu!!
  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )