e Ten Thousand Islands – Grey in the air | Nativa
Skip to content


Ten Thousand Islands – Grey in the air

Escrit el 21/04/2009 per Albert Isnardo a la categoria Re-Visions.
Tags: , .
Feia temps que volia escoltar el projecte en paral·lel de David Crespo (Balago) amb Maria Monferrer. Visualment em cridava molt l’atenció. I quan vaig escoltar “Grey in the air” per primer cop em va saber a poc. Potser perquè no era el que esperava trobar-me o potser no era el moment. Però a la segona va ser la vençuda. I no va caler una tercera per sorprendre’m com, sobre unes cançons folk lluny de ser originals, les idees den Crespo s’imposaven amb la seva experiència experimental. Sobre la base de guitarra espanyola i veu de Monferrer, s’afegeixen capes de guitarres elèctriques, bateries minimalistes, samplers de sorolls domèstiques, pianos, violins… El toc final del pastís el posa el disseny del disc fet per Els 11 Invisibles. A vegades, mengem més per la vista que per les orelles.//Albert Isnardo.


Últims comentaris

  • Nuria Aguirre: Es plantegen, amb molta inteligència, qüestions molt importants. Aportes molt elements que obren...
  • Fab: Me has dejado sin palabras, porque me las has arrancado una por una para decir lo que a mí se me enreda en la...
  • Amós: Crec que tenen molt a veure els canvis provocats per les TIC i que han provocat canvis molt profunds, com el...
  • Ignasi Badia Nogués: Bravo per la reflexió. Ja fa temps que em deia a mi mateix que el problema no és el rei, sinó la...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )