e Ten Thousand Islands – Grey in the air |Nativa
Skip to content


Ten Thousand Islands – Grey in the air

Escrit el 21/04/2009 per Albert Isnardo a la categoria Re-Visions.
Tags: , .
Feia temps que volia escoltar el projecte en paral·lel de David Crespo (Balago) amb Maria Monferrer. Visualment em cridava molt l’atenció. I quan vaig escoltar “Grey in the air” per primer cop em va saber a poc. Potser perquè no era el que esperava trobar-me o potser no era el moment. Però a la segona va ser la vençuda. I no va caler una tercera per sorprendre’m com, sobre unes cançons folk lluny de ser originals, les idees den Crespo s’imposaven amb la seva experiència experimental. Sobre la base de guitarra espanyola i veu de Monferrer, s’afegeixen capes de guitarres elèctriques, bateries minimalistes, samplers de sorolls domèstiques, pianos, violins… El toc final del pastís el posa el disseny del disc fet per Els 11 Invisibles. A vegades, mengem més per la vista que per les orelles.//Albert Isnardo.


Últims comentaris

Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )