e PANTANITO + SANJOSEX | Nativa
Skip to content


PANTANITO + SANJOSEX

Escrit el 02/04/2009 per Jac Cirera Val a la categoria Re-Visions.
Tags: , .
PANTANITO + SANJOSEX
Teatre Zorrilla, 20/3/2009

Proximitat, distensió i incertesa són tres bons adjectius pels ambients de sobretaula, tres característiques que sempre es compleixen en el cicle de Bankrobber. Al Zorrilla, la proximitat es traduïa en poder escoltar els artistes des de dalt mateix de l’escenari; la distensió en el format bàsic del concert: 2 micros, 2 guitarres i una ampolla de vi, res de complicacions; i la incertesa el fet d’ajuntar un xicot del Baix Empordà i un “Xiquijo” del Neocaló de Gràcia per tocar plegats. I és que, en arrencar la música, semblava impossible que les aigües del pop mediterrani i reflexiu i els paisatges empordanesos poguessin confluir amb la rumba popular, desacomplexada i barriobajera. Però els referents uneixen i Kiko Veneno va donar l’empenta a Sanjosex per arrancar-se a donar tints flamencs a la seva guitarra, mentre Pantanito interpretava “Señor troncoso” de Triana. Res d’especial, res de pretensiós, un bon vespre escoltant quelcom curiós. //Jac Cirera


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Ruben Sanchez: Moltes gràcies per aquest text. Inspira i dona forces al nostre projecte. Equip de l’Ateneu...
  • Carl: Ole tu!!
  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )