e Orna. Música Normal |Nativa
Skip to content


Orna. Música Normal

Escrit el 24/04/2009 per Gerard De Josep i Codina a la categoria Re-Visions.
Tags: .

Orna
Música Normal

D’acord, crec que ho entenc. Potser ell no hi estarà d’acord, però a mi em fa l’efecte que Orna basa la seva música en intentar trencar prejudicis, i en partir d’aquest concepte cau en l’error de ficar un peu al fang expressament perquè si ho diu ell allò no té perquè ser fang. Però ho sento molt, segueix sent fang i jo ho veig brut. Em sembla que es tracta d’un joc de relativització, i m’interessa, però hi falla alguna cosa. Per mi, el que més, la veu i la lletra. Aquesta cosa d’utilitzar volgudament un vocabulari tan nostrat, de reforçar d’aquesta manera les vocals neutres, crec que són moments on l’exercici perd l’equilibri. A la seva web hi ha tot un seguit d’escrits que intenten explicar la seva música, les lletres i les influències. Momus no hi és, però jo crec que segueixen camins paral·lels i Momus m’agrada. Potser aquest cop, la visió local sigui contraproduent.//GERARD DE JOSEP I CODINA


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )