e MUJERES + SURFING SIRLES | Nativa
Skip to content


MUJERES + SURFING SIRLES

Escrit el 14/04/2009 per Pau Cristòful a la categoria Re-Visions.
Tags: , , .
Jazz Cava. Vic. 27/03/2009El segon concert del Cicle X va portar a la Jazz Cava dos dels grups de garage més prometedors de l’escena nacional.
Després d’un retard de mitja hora (que va ser amenitzat per una sessió de clàssics de garage, rock i funk) van començar a actuar els Mujeres (atents al determinant article masculí, que són homes).
El debut del grup barceloní del moment a la comarca va ser un èxit i el públic s’ho va passar perfecte “berrejant” les cançons del grup.
Tot seguit els Surfing Sirles van portar la seva dosi de punk i psicodèlia (amb una intensíssima introducció que va ser el punt àlgid de la nit) que va acabar de rebentar aquells que encara s’aguantaven després de tant ballar.
Abraçades i pogos entre el públic, aixelles suades i cerveses per terra… però què és, sinó això, el rock‘n’roll?// PAU CRISTÒFUL LOZANOÚltims comentaris

  • Ruben Sanchez: Moltes gràcies per aquest text. Inspira i dona forces al nostre projecte. Equip de l’Ateneu...
  • Carl: Ole tu!!
  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )