e Misaluba | Nativa
Skip to content


Misaluba

Escrit el 27/04/2009 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags: , .

Concert Misaluba al Convent de Sant Agustí

19/04/09
Hipersons
“Aquest cop va ser a la sala d’actes del Convent de Sant Agustí. Ja els vaig veure abans dos cops. La primera al Centre d’Art Santa Mònica la primavera passada i la segona a la tardor, al soterrani de la fàbrica Moritz durant l’acte de cloenda del LEM08 .Totes tres vegades hi van haver arcades de pedra, parets centenàries més o menys erosionades i foscor. Els paral·lelismes entre aquests espais i la música dels Misaluba són la millor metàfora que se m’acut per poder explicar el discurs sonor d’aquesta banda. El grup intenta navegar amb soltesa i llibertat però sempre recordant i mantenint a prop el orígens musicals i la seva identitat. Tampoc menystenen altres aspectes escenogràfics i teatrals, com el vestuari, la disposició de Big Band o textos llegits entre cançó i cançó.Tot això provoca una confusió expressament volguda i dona lloc a un esdeveniment diferent, ple d’incorreccions formals, contrastos i antagonismes, camins excel·lents al meu entendre per poder generar una proposta musical impertorbable al temps i als gèneres. Després d’això cal veure si continuen animant-se i es prodiguen en més concerts i repertori.” // AmósÚltims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )