e Misaluba | Nativa
Skip to content


Misaluba

Escrit el 27/04/2009 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags: , .

Concert Misaluba al Convent de Sant Agustí

19/04/09
Hipersons
“Aquest cop va ser a la sala d’actes del Convent de Sant Agustí. Ja els vaig veure abans dos cops. La primera al Centre d’Art Santa Mònica la primavera passada i la segona a la tardor, al soterrani de la fàbrica Moritz durant l’acte de cloenda del LEM08 .Totes tres vegades hi van haver arcades de pedra, parets centenàries més o menys erosionades i foscor. Els paral·lelismes entre aquests espais i la música dels Misaluba són la millor metàfora que se m’acut per poder explicar el discurs sonor d’aquesta banda. El grup intenta navegar amb soltesa i llibertat però sempre recordant i mantenint a prop el orígens musicals i la seva identitat. Tampoc menystenen altres aspectes escenogràfics i teatrals, com el vestuari, la disposició de Big Band o textos llegits entre cançó i cançó.Tot això provoca una confusió expressament volguda i dona lloc a un esdeveniment diferent, ple d’incorreccions formals, contrastos i antagonismes, camins excel·lents al meu entendre per poder generar una proposta musical impertorbable al temps i als gèneres. Després d’això cal veure si continuen animant-se i es prodiguen en més concerts i repertori.” // AmósÚltims comentaris

  • Albert: Productivitat coneguda o productivitat desconeguda?
  • Alice Liddell: Avui m’has guanyat, Ramón.
  • Alice Liddell: Molt bé Ramón. I mira que mai a la vida quan anaves a la ETSAB hagués dat un duro pel que deies a la...
  • Conxa: Totalment d’acord, fa 26 anys ja em varem classificar com “madre añosa” i que?…graci2es

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )