e Medalla FAD 09 | Nativa
Skip to content


Medalla FAD 09

Escrit el 29/04/2009 per admin a la categoria Notícies.
Tags:

fondo-blancoEns han donat una medalla FAD 09 a Indigestió  en reconeixement a la nostra feina i trajectòria. L’entrega s’ha realitzat el 28 d’abril, al FAD.

Literalment el reconeixement es: “Per escriure sobre música, anant més enllà de les ressenyes; per obrir el debat en relació a l’escena musical catalana; per oferir un espai per la opinió dels músics; per apostar per nous formats de concert; per tota una tasca de reflexió sobre la gestió musical de la música independent, que tant enriqueix el nostre país.”

També han estat guardonats aquest any 2009, Antxon Gómez, director artístic; l’Ateneu Barcelonès; Carme Trilla, Secretària d’Habitatge; Roca Design Center; Josep Maria Mestres Quadreny; el cineasta Pere Portabella i l’equip i programació d’Excentric.

A partir d’ara anirem per la vida com el Magic Andreu.

Equip Indigestió.Últims comentaris

  • Amós: La cultura a la qual pertanyo no pot debatre. El projecte no compensa cap mena d’esforç reflexiu donat un...
  • Mercè: Maravilloso articulo! No deberiamos, de todas maneras, preguntarnos que dinámicas de cuido podemos incorporar...
  • Lemmy Caution: Visca Meyerhold! https://en.wikipedia.org/wiki/ Vsevolod_Meyerhold?wprov=sfla1
  • María Serrano: Gracias por tu comentario Pep. Suena super interesante ese trabajo y si hay algo de él que se pueda...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )