e Medalla FAD 09 |Nativa
Skip to content


Medalla FAD 09

Escrit el 29/04/2009 per admin a la categoria Notícies.
Tags:

fondo-blancoEns han donat una medalla FAD 09 a Indigestió  en reconeixement a la nostra feina i trajectòria. L’entrega s’ha realitzat el 28 d’abril, al FAD.

Literalment el reconeixement es: “Per escriure sobre música, anant més enllà de les ressenyes; per obrir el debat en relació a l’escena musical catalana; per oferir un espai per la opinió dels músics; per apostar per nous formats de concert; per tota una tasca de reflexió sobre la gestió musical de la música independent, que tant enriqueix el nostre país.”

També han estat guardonats aquest any 2009, Antxon Gómez, director artístic; l’Ateneu Barcelonès; Carme Trilla, Secretària d’Habitatge; Roca Design Center; Josep Maria Mestres Quadreny; el cineasta Pere Portabella i l’equip i programació d’Excentric.

A partir d’ara anirem per la vida com el Magic Andreu.

Equip Indigestió.Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )