e Mazoni. Eufòria 5 – Esperança 0 | Nativa
Skip to content


Mazoni. Eufòria 5 – Esperança 0

Escrit el 22/04/2009 per Gerard De Josep i Codina a la categoria Re-Visions.
Tags: , .

Mazoni

Eufòria 5 – Esperança 0
Unes baquetes piquen a l’aro i et contagien un ritme, eufòric potser. “Dins una mateixa cançó podem viatjar de la psicodèlia dels 60 a la dels anys 90, dels Stooges al post-punk del segle XXI” diu al seu myspace. I jo em limito a fer que sí amb el cap i copy paste. Perquè sé que el disc és ple de referències, però no vull esmentar-les. N’hi ha masses. Algunes fins i tot podien semblar-me òbvies però, d’altres, encara que em sembli captar-les no les ubico. Però tant és. A partir d’avui em llevaré, obriré la persiana i intentaré mirar a fora a través de la cortina. I sortiré al carrer amb les ulleres fosques, que no és que no hi hagi esperança, és que tant me fa si n’hi ha. O això crec haver entès, estic eufòric.//Gerard De Josep i Codina

0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Nuria Aguirre: Es plantegen, amb molta inteligència, qüestions molt importants. Aportes molt elements que obren...
  • Fab: Me has dejado sin palabras, porque me las has arrancado una por una para decir lo que a mí se me enreda en la...
  • Amós: Crec que tenen molt a veure els canvis provocats per les TIC i que han provocat canvis molt profunds, com el...
  • Ignasi Badia Nogués: Bravo per la reflexió. Ja fa temps que em deia a mi mateix que el problema no és el rei, sinó la...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )