e La Pegatina | Nativa
Skip to content


La Pegatina

Escrit el 03/04/2009 per Gerard De Josep i Codina a la categoria Re-Visions.
Tags: .
La Pegatina
La Salamandra
27/03/09

La Pegatina es van fer esperar, i el públic va fer-ho sense queixar-se. Havíem estat escalfant els motors amb un grup d’ska francès d’allò més histriònic i havíem vist, tot seguit, com els seus membres es convertien en una part més del públic de La Pegatina. Estava ple de gent de totes les edats i de tots els tipus. Quan van començar, em feia l’efecte que estiraven de la veta que un dia havia obert Joan Garriga, però tant si hi havia res de veritat com si no en aquesta suposició, La Pegatina van mantenir el ritme durant una hora i mitja i ni un sol maluc va deixar de moure’s en aquest espai de temps. Bé, a excepció d’aquells adolescents que patien primeres experiències amb l’alcohol, o els pares que, des del darrere, portaven el ritme amb la punta del peu i somreien. Un concert d’estiu i de festa major dels que et deixen satisfet, però no tip. En sortir, de fet, feia més fred del que m’esperava.// Gerard De Josep i Codina


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Nuria Aguirre: Es plantegen, amb molta inteligència, qüestions molt importants. Aportes molt elements que obren...
  • Fab: Me has dejado sin palabras, porque me las has arrancado una por una para decir lo que a mí se me enreda en la...
  • Amós: Crec que tenen molt a veure els canvis provocats per les TIC i que han provocat canvis molt profunds, com el...
  • Ignasi Badia Nogués: Bravo per la reflexió. Ja fa temps que em deia a mi mateix que el problema no és el rei, sinó la...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )