e La noche de los indienautas |Nativa
Skip to content


La noche de los indienautas

Escrit el 22/04/2009 per Gerard De Josep i Codina a la categoria Re-Visions.
Tags: .
La noche de los indienautas
Espai jove de l’eixample
28-3-09

Silvia Coral va obrir la nit dels indienautas a l’espai jove de l’eixample amb un concert d’aquells que en recordar-lo no m’agrada, però que amb el temps, simplement no recordaré. Em fa l’efecte que a vegades es busca trobar una bona melodia i cantar-la tan malament com es pugui. Potser algú eludirà a la deconstrucció del pop i a la filosofia del DIY i, des de la teòrica, potser és molt interessant, però no em va arribar. De Centella, ho sé, és probable que se’n pugui dir el mateix, però la força de cançons com El hervor, per mi, deixen enrere aquestes consideracions teòriques. De 3mellizas, ho sento, no em veig en cor de dir-ne res, van tocar i jo hi era, però els hauria de tornar a sentir per poder-ne explicar alguna cosa. Els últims van ser The Lions Constellation, i em va encantar. Potser ( i només potser) és poc arriscat, però si t’agrada Jesus & Mary Chain, és gairebé impossible no gaudir-ho. //Gerard De Josep i CodinaAutors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )