e L'Ana és un Koala | Nativa
Skip to content


L’Ana és un Koala

Escrit el 02/04/2009 per Jac Cirera Val a la categoria Re-Visions.
Tags: .

L’Ana és un Koala
“Basat en fets reals” discmedi 2007

Si una cosa ens demostra el debut d’aquest trio de Barcelona / Esparraguera, és la seva capacitat per generar cançons Pop-rock lluminoses de la mà d’influències que no amaguen, com Television, The Smiths, o més recents, com Hidden Cameras. Cançons que, tot i transitar per territoris coneguts, sonen originals cantades en Català, més si hi sumem la vestimenta de la producció excel·lent que n’ha fet en Ricky Falkner.
Es troba a faltar, potser, una mica més de caràcter a la veu poc desenfadada i massa correcte en ocasions de l’Adrià, i un cert punt més de maduració en alguns temes. De totes maneres, és difícil aventurar si li cal més reflexió a un grup que, de la senzillesa i espontaneïtat, en fan virtut. De moment, com qui no vol la cosa, el seu primer disc ens deixa ja dos grans temes: “Javelines” divertida muntanya russa de distorsions i “La Pana t’escau” cançó que sense dir res ho diu tot i, de pas, fa un petit homenatge a Bowie. //Jac Cirera


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )