e L'Ana és un Koala | Nativa
Skip to content


L’Ana és un Koala

Escrit el 02/04/2009 per Jac Cirera Val a la categoria Re-Visions.
Tags: .

L’Ana és un Koala
“Basat en fets reals” discmedi 2007

Si una cosa ens demostra el debut d’aquest trio de Barcelona / Esparraguera, és la seva capacitat per generar cançons Pop-rock lluminoses de la mà d’influències que no amaguen, com Television, The Smiths, o més recents, com Hidden Cameras. Cançons que, tot i transitar per territoris coneguts, sonen originals cantades en Català, més si hi sumem la vestimenta de la producció excel·lent que n’ha fet en Ricky Falkner.
Es troba a faltar, potser, una mica més de caràcter a la veu poc desenfadada i massa correcte en ocasions de l’Adrià, i un cert punt més de maduració en alguns temes. De totes maneres, és difícil aventurar si li cal més reflexió a un grup que, de la senzillesa i espontaneïtat, en fan virtut. De moment, com qui no vol la cosa, el seu primer disc ens deixa ja dos grans temes: “Javelines” divertida muntanya russa de distorsions i “La Pana t’escau” cançó que sense dir res ho diu tot i, de pas, fa un petit homenatge a Bowie. //Jac Cirera


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • DIEGO NIETO GALEANO: 1.influye de manera que han utilizado la música para expresar sus identidades y eemociones...
  • Ruben Sanchez: Moltes gràcies per aquest text. Inspira i dona forces al nostre projecte. Equip de l’Ateneu...
  • Carl: Ole tu!!
  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )