e Joe Crepúsculo. Supercrepus | Nativa
Skip to content


Joe Crepúsculo. Supercrepus

Escrit el 03/04/2009 per Gerard De Josep i Codina a la categoria Re-Visions.
Tags: , .

Joe Crepúsculo
Supercrepus
Què es pot dir de Joe Crepúsculo que no hagi estat dit? El Supercrepus em sembla un d’aquells discs fets i deixats estar, com si hom tingués moltes coses a dir i de cop, un dia, es llevés sabent exactament com ha de dir-les per fer-se entendre. I com si sabent que estan tocades per una mà divina, el seu creador entengués que l’obra magna és així, en brut, amb errors, perquè fins i tot aquí hi ha bellesa. Perquè si a algú li sembla que fer cançons d’amor és avorrit, sempre ens quedarà Joe Crepúsculo i Magnetic Fields per demostrar que és mentida, que parlar d’amor val la pena i hi gaudim, perquè gaudim de l’amor i de la vida. Però, igualment, què es pot dir de Joe Crepúsculo que no hagi estat dit? //Gerard De Josep i Codina


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )