e Joe Crepúsculo. Supercrepus |Nativa
Skip to content


Joe Crepúsculo. Supercrepus

Escrit el 03/04/2009 per Gerard De Josep i Codina a la categoria Re-Visions.
Tags: , .

Joe Crepúsculo
Supercrepus
Què es pot dir de Joe Crepúsculo que no hagi estat dit? El Supercrepus em sembla un d’aquells discs fets i deixats estar, com si hom tingués moltes coses a dir i de cop, un dia, es llevés sabent exactament com ha de dir-les per fer-se entendre. I com si sabent que estan tocades per una mà divina, el seu creador entengués que l’obra magna és així, en brut, amb errors, perquè fins i tot aquí hi ha bellesa. Perquè si a algú li sembla que fer cançons d’amor és avorrit, sempre ens quedarà Joe Crepúsculo i Magnetic Fields per demostrar que és mentida, que parlar d’amor val la pena i hi gaudim, perquè gaudim de l’amor i de la vida. Però, igualment, què es pot dir de Joe Crepúsculo que no hagi estat dit? //Gerard De Josep i Codina


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )