e Joan Miquel Oliver. Bombon Mallorquin | Nativa
Skip to content


Joan Miquel Oliver. Bombon Mallorquin

Escrit el 28/04/2009 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags:
Si escriu perquè el llegeixes i si canta perquè l’escoltes, Joan Miquel Oliver torna a fer contents aquells que enamora. Ara bé, no tot són flors i violes per més primavera que sigui. Una vegada no ha estat suficient per deduir que no només és amor. Una segona se’t posa millor. La seva simplicitat amable i agraïda de vegades distreu: “jo també ho puc fer una tarda de cubase.” Però com que no ho fas calles i l’enyores. Bombon Mallorquin t’entusiasma perquè et distreu alhora que et desconcerta. Segurament si et grates és perquè et pica. Just el que passa bombon.
Tama kettarÚltims comentaris

  • Albert: Productivitat coneguda o productivitat desconeguda?
  • Alice Liddell: Avui m’has guanyat, Ramón.
  • Alice Liddell: Molt bé Ramón. I mira que mai a la vida quan anaves a la ETSAB hagués dat un duro pel que deies a la...
  • Conxa: Totalment d’acord, fa 26 anys ja em varem classificar com “madre añosa” i que?…graci2es

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )