e (((gargall))) | Nativa
Skip to content


(((gargall)))

Escrit el 21/04/2009 per admin a la categoria Re-Visions.
Tags: , , .
(((gargall)))

Manresa existeix, resulta.
Per aquells que no visc a Barcelona, és tot un esdeveniment el que ha passat aquest març a la ciutat. Les bones intencions s’escenifiquen: el restaurant El Vermell, no només complau els nostres paladars sinó que s’atreveix a provocar una metamorfosis espacial, traslladant els plaers culinaris propis de la boca als de l’oïda. El (((gargall))) s’estrena amb una bona esquitxada. La prèvia dels QA’A em va deixar xopa! De grups no en van estalviar, una trentena, dels que fan soroll i dels que ho dissimulen. Formacions autòctones i poc usuals, com Grip, o els Normals, que segons ells, diuen “no a les drogues”. Dissabte me’l salto, tret Les Aus i Lydia Lunch, en aquest ordre. Ah sí! Internet 2, tothom estava expectant mentre feia les seves ballaruques sonoritzades, molt divertit. I Diumenge Aixònoespànic, que no és un consell, és un triangle sonor amb els vèrtex desinhibits, capaços d’allargar els palers efímers, gràcies al bon gust que et deixen i gràcies a tots aquells benaventurats que ens heu fet gaudir d’una manera o d’altre. // TAMA KETTARÚltims comentaris

  • Ruben Sanchez: Moltes gràcies per aquest text. Inspira i dona forces al nostre projecte. Equip de l’Ateneu...
  • Carl: Ole tu!!
  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )