e Proper esmorzar d’Indigestió abril’09 |Nativa
Skip to content


Proper esmorzar d’Indigestió abril’09

Escrit el 29/04/2009 per admin a la categoria Notícies.
Tags:

bestiari2Oídos interiores. A propósito del libro de Marius Schneider, “El origen musical de los animales-símbolos

Et presentem un altre dels esmorzars-tertúlia que organitzem cada mes.
Aquesta vegada la proposta té un caire especialment diferent a ocasions anteriors, per què el punt de partida no serà un tema general, com acostuma a ser habitual, sinó que l’excusa serà un comentari sobre el llibre de Shneider. Això serà un bon motiu per indagar, per exemple, a l’entorn de les connexions que hi ha entre música, filosofia, literatura i simbolisme. Sens dubte, la Victòria Cirlot serà una bona introductora i conductora d’aquest petit viatge.
Si vols i pots venir, no oblidis confirmar-ho.

ESMORZAR D’INDIGESTIÓ [ABRIL]
Oídos interiores. A propósito del libro de Marius Schneider. “El origen musical de los animales-símbolos”
Introduirà el tema: Victoria Cirlot, Professora titular de Filologia Romànica a la UPF

Dimarts 28 d’abril, a les 10:00
Cafetería La Nena
C/ Ramon y Cajal 36.
Al costat de la Plaça de la Revolució. Gracia

“Comentario de la obra de Schneider (publicada por vez primera en Barcelona en 1946 y en segunda edición en Siruela 1995). Se tratará de situar la obra de Schneider: tradición pitagórica de la música de las esferas, tradición de los denominados “sentidos espirituales” y simbolismo musical”Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )