e SONGSTORE – PERMANENT VICTIM SYNDROME | Nativa
Skip to content


SONGSTORE – PERMANENT VICTIM SYNDROME

Escrit el 27/03/2009 per Marc Masó a la categoria Re-Visions.
Tags: .

SONGSTORE – PERMANENT VICTIM SYNDROME (1996-2006)
Drone Tools

Aquest recull de gravacions antigues passa llista del que queda després d’un periple de deu anys: mitja hora de melodies brillants i cançons lentes recobertes de malenconia indie, amb ecos de Belle & Sebastian, The Go-Betweens o Teenage Fanclub (cover guapo dels últims) i la sensació d’haver nascut d’esquenes a modes, tendències, novetats o rareses menys grapejades. Potser per aquest motiu, aquesta falta de refractació en altres miralls, el conjunt se’m fa una mica lineal, però és innegable la capacitat de Christian A. Korn per compondre boniques equacions pop sense data de caducitat. Un raig de llum hivernal cuejant fins a la finestra. Agradable.// Marc MasóÚltims comentaris

  • Ruben Sanchez: Moltes gràcies per aquest text. Inspira i dona forces al nostre projecte. Equip de l’Ateneu...
  • Carl: Ole tu!!
  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )