e Minifestival de Música Independent |Nativa
Skip to content


Minifestival de Música Independent

Escrit el 04/03/2009 per Pau Cristòful a la categoria Re-Visions.
Tags: , , .

Minifestival de Música Independent
La [2] de Apolo. 28/02/09

El canvi forçat d’ubicació ha fet perdre al Minifestival part de l’esperit amateur que tenia (l’esdeveniment és organitzat des de fa catorze anys per dues persones sorgides del món del fanzine), tot i que La [2] té una acústica i una localització envejables.
La música va començar una hora i mitja tard degut a la baixa dels IX! i ho va fer amb els dos concerts més apreciables de la vetllada: el folk d’Ally Kerr i el blues fosc del fundador dels Bad Seeds, Hugo Race.
El públic va omplir la meitat de l’aforament de la sala per veure Santa N i el pop sinuós i xiuxiuejat de Cranes.
Acabada l’actuació de Cranes, la sala va quedar un altre cop gairebé buida mentre dalt l’escenari hi havia les tres actuacions restants de la nit.
En general una edició fluixa en comparació a les que la precedeixen.

Pau Cristòful LozanoAutors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )