Skip to content


Minifestival de Música Independent

Escrit el 04/03/2009 per Pau Cristòful a la categoria Re-Visions.
Tags: , , .

Minifestival de Música Independent
La [2] de Apolo. 28/02/09

El canvi forçat d’ubicació ha fet perdre al Minifestival part de l’esperit amateur que tenia (l’esdeveniment és organitzat des de fa catorze anys per dues persones sorgides del món del fanzine), tot i que La [2] té una acústica i una localització envejables.
La música va començar una hora i mitja tard degut a la baixa dels IX! i ho va fer amb els dos concerts més apreciables de la vetllada: el folk d’Ally Kerr i el blues fosc del fundador dels Bad Seeds, Hugo Race.
El públic va omplir la meitat de l’aforament de la sala per veure Santa N i el pop sinuós i xiuxiuejat de Cranes.
Acabada l’actuació de Cranes, la sala va quedar un altre cop gairebé buida mentre dalt l’escenari hi havia les tres actuacions restants de la nit.
En general una edició fluixa en comparació a les que la precedeixen.

Pau Cristòful LozanoÚltims comentaris

  • Alice Liddell: Avui m’has guanyat, Ramón.
  • Alice Liddell: Molt bé Ramón. I mira que mai a la vida quan anaves a la ETSAB hagués dat un duro pel que deies a la...
  • Conxa: Totalment d’acord, fa 26 anys ja em varem classificar com “madre añosa” i que?…graci2es
  • Baikal: Como la vida misma… Me reído a morir, me encantó! Justo me lo pasó una compañera porque me...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )