e Lucius Works Here. "Un mapa del alma" | Nativa
Skip to content


Lucius Works Here. “Un mapa del alma”

Escrit el 16/03/2009 per Gerard De Josep i Codina a la categoria Re-Visions.
Tags: , .

Lucius Works Here
Un mapa del alma

Les coincidències (o no) són tan sorprenents que a vegades et superen. Arribo a casa, poso el disc de Lucius Works Here i em començo a llegir un dels llibres d’indigestió perquè me’ls acaben de regalar. A mitja lectura, concretament de Música i religió d’Oriol Pérez i Treviño, m’adono que alguna cosa passa, que hi ha una harmonia estranya per abundància entre allò que llegeixo, escolto i sento. La música de Lucius Works Here és d’una espiritualitat que arriba però no espanta. Aprofito per anar al myspace i entro a un post que es titula inspiración. Hi trobo que la lectura de Deepak Chopra ha estat important per la composició de, almenys, dues cançons noves. Busco aquest nom a la Wikipedia i trobo una cita que el defineix així: “el último de una serie de gurúes que han prosperado combinando ciencia pop, psicología pop e hinduismo pop”. No puc evitar somriure d’orella a orella. Un mapa de l’ànima.//GERARD DE JOSEP I CODINA


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )