e Lucius Works Here. “Un mapa del alma” |Nativa
Skip to content


Lucius Works Here. “Un mapa del alma”

Escrit el 16/03/2009 per Gerard De Josep i Codina a la categoria Re-Visions.
Tags: , .

Lucius Works Here
Un mapa del alma

Les coincidències (o no) són tan sorprenents que a vegades et superen. Arribo a casa, poso el disc de Lucius Works Here i em començo a llegir un dels llibres d’indigestió perquè me’ls acaben de regalar. A mitja lectura, concretament de Música i religió d’Oriol Pérez i Treviño, m’adono que alguna cosa passa, que hi ha una harmonia estranya per abundància entre allò que llegeixo, escolto i sento. La música de Lucius Works Here és d’una espiritualitat que arriba però no espanta. Aprofito per anar al myspace i entro a un post que es titula inspiración. Hi trobo que la lectura de Deepak Chopra ha estat important per la composició de, almenys, dues cançons noves. Busco aquest nom a la Wikipedia i trobo una cita que el defineix així: “el último de una serie de gurúes que han prosperado combinando ciencia pop, psicología pop e hinduismo pop”. No puc evitar somriure d’orella a orella. Un mapa de l’ànima.//GERARD DE JOSEP I CODINA


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )