e Las chicas se desnudan II | Nativa
Skip to content


Las chicas se desnudan II

Escrit el 16/03/2009 per Gerard De Josep i Codina a la categoria Re-Visions.
Tags: , , .
Las chicas se desnudan
9/3/09
Bar Elèctric

Era el segon dilluns del cicle. Baby Marrow obria amb un posat naïf, repetia que les cançons tenien mala llet i es ruboritzava cada cop que ho deia. The Not Knowing va asseure’s a la cadira amb la guitarra, amb texans estrets i les cames obertes, amb les arrugues de la cara projectant una ombra sobre els ulls i em va semblar sentir com ressonaven esperons quan s’acostava a l’escenari, “Quiero agradecer a mis amigos que no haya venido ninguno” i deleitar-nos amb un folk fosc i íntim, potser massa per una vetllada tan càlida, va ser, per mi, el millor de la nit. I Aspet Weekend, despreocupades i amb bones idees, van venir, es van plantar amb la banda gairebé al complert i van tocar les nenes maques. Per veure-ho. //GERARD DE JOSEP I CODINA


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Ruben Sanchez: Moltes gràcies per aquest text. Inspira i dona forces al nostre projecte. Equip de l’Ateneu...
  • Carl: Ole tu!!
  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )