e Las chicas se desnudan. 2/3/09 | Nativa
Skip to content


Las chicas se desnudan. 2/3/09

Escrit el 16/03/2009 per Gerard De Josep i Codina a la categoria Re-Visions.
Tags: , , .

2/3/09
Bar Elèctric

“Little miss lulis and her folky ferran”, per no dir Anímic, van ser els encarregats d’encetar el cicle de veus femenines “Las chicas se desnudan”, i em van deixar tan impressionat que la resta se’m va fer petit. Però crec que va ser només una qüestió d’ordre, vull dir que Lek Mun em semblaven uns personatges d’allò més curiosos i la Mireia de Miss Carroussel em va fer sentir com quan, de petits, la professora ens tocava la guitarra i tot entusiasmats escoltàvem el que fos perquè un sentiment de comunitat càlida embolcallava la sala. Freds i calents per a històries diverses, crec que no seria just demanar més.//GERARD DE JOSEP I CODINAÚltims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )