e Festival Hipersons 08 |Nativa
Skip to content


Festival Hipersons 08

brossa_i_carabenBrossa Quartet de Corda + Gregori Ferrer amb un grapat de solistes sense grup.

Laura Gómez, de Lek Mun, Yacine Belahcene, de Nour, David Carabén, de Mishima, Helena Casas, de Contxita, Roger Mas, Maria Rodés, d’Oníric, Sílvia Pérez Cruz, de Las Migas i Marc Lloret, Lo Blach.

Dijous 20. 21:00h. Portes, 20’30
Sala Apolo [2]. 6€

Els Brossa Quartet de Corda són increïbles. No li tenen por a res. A cada proposta que els hi fèiem, ells encantats, sense problemes, genial,… Això és tenir taules i confiança en el que fan. Però els solistes, sense el suport dels seus grups o repertori, no s’han quedat enrera en temeritat i empenta. Laura Gómez, de Lek Mun, que no ho va dubtar ni un moment, David Carabén, que ja sap el que és cantar sol, Helena Casas, de Conxita, Yacine Belahcene… És un concert de valents, en el que la música clàssica es deixarà emportar pel pop, o potser a l’inversa, el pop es deixarà guiar per tots els camins oberts per la música clàssica contemporània.Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )