e Festival Hipersons 08 | Nativa
Skip to content


Festival Hipersons 08

brossa_i_carabenBrossa Quartet de Corda + Gregori Ferrer amb un grapat de solistes sense grup.

Laura Gómez, de Lek Mun, Yacine Belahcene, de Nour, David Carabén, de Mishima, Helena Casas, de Contxita, Roger Mas, Maria Rodés, d’Oníric, Sílvia Pérez Cruz, de Las Migas i Marc Lloret, Lo Blach.

Dijous 20. 21:00h. Portes, 20’30
Sala Apolo [2]. 6€

Els Brossa Quartet de Corda són increïbles. No li tenen por a res. A cada proposta que els hi fèiem, ells encantats, sense problemes, genial,… Això és tenir taules i confiança en el que fan. Però els solistes, sense el suport dels seus grups o repertori, no s’han quedat enrera en temeritat i empenta. Laura Gómez, de Lek Mun, que no ho va dubtar ni un moment, David Carabén, que ja sap el que és cantar sol, Helena Casas, de Conxita, Yacine Belahcene… És un concert de valents, en el que la música clàssica es deixarà emportar pel pop, o potser a l’inversa, el pop es deixarà guiar per tots els camins oberts per la música clàssica contemporània.Últims comentaris

  • Jordi Oliveras: A mi hi ha alguna cosa de la provocació / hipòtesi inicial que no m’encaixa. Trobo que hi ha...
  • francesc.Cardeña: Bravo ! Bravissimo! A mi també m´agraden les cases com les d¨ antes però encara m´agrada mes l´idea...
  • Merce Coll: Molt be la reflexió sobre aquest abans que agrada tant, sobre tot als de mes de 60..recordant que erem...
  • Nuria Aguirre: Es plantegen, amb molta inteligència, qüestions molt importants. Aportes molt elements que obren...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )